Bibliografia UJ CM




Zapytanie: WORLD ACADEMY OF SCIENCE ENGINEERING AND TECHNOLOGY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Henryk J. Barton, Maria Folta.
A "zero concentration approach" in application to the DPPH radical scavenging - standardization of the method.
World Academy of Science, Engineering and Technology
2013, nr 79, s. 1079
Proceeding of ICFSN 2013 : International Conference on Food Science and Nutrition, London, UK July 08-09, 2013.
p-ISSN: 2010-376X
e-ISSN: 2010-3778

SZZ
AWZ
Adres url:
2/2
Joanna Chlopicka, Henryk Barton, Jadwiga Kryczyk, Renata Francik.
The Effect of Buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) Groats Addition to the Lard Diet on Antioxidant Parameters of Plasma and Selected Tissues in Wistar Rats.
World Academy of Science, Engineering and Technology
2013, nr 79, s. 493-502, il., bibliogr. 54 poz.
Proceeding of ICFSN 2013 : International Conference on Food Science and Nutrition, London, UK July 08-09, 2013.
: London, 2013.07.08
p-ISSN: 2010-376X
e-ISSN: 2010-3778

AZ
REF
RMZ
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ