Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Agnieszka Kozioł-Kozakowska.
Czy należy pić soki owocowe?
(Shall we drink Fruit Juices?)
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2019, nr 8-9, bibliogr. 16 poz.
Autor korespondencyjny: Agnieszka Kozioł-Kozakowska.
p-ISSN: 0137-2645
e-ISSN: 2449-9552

AP
POG
KBN
Adres url:
DOI:
2/2
Witold Jan Płocharski, Jarosław Wojciech Markowski, Barbara Groele, Katarzyna Stoś, Agnieszka Paulina Kozioł-Kozakowska.
Soki, nektary, napoje - aspekty rynkowe i zdrowotne.
(Juices, nectars, drinks - market and health aspects.)
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2017, nr 4, s. 6-10, il., bibliogr. 9 poz.
p-ISSN: 0137-2645

AP
POG
KBN
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ