Bibliografia UJ CM




Zapytanie: POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Liczba odnalezionych rekordów: 14



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/14
Bożena Muszyńska, Katarzyna Kała, Jacek Rojowski, Agata Grzywacz, Włodzimierz Opoka.
Composition and Biological Properties of Agaricus bisporus Fruiting Bodies - a Review.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2017 : Vol. 67, nr 3, s. 173-181, bibliogr. 70 poz.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BNC-ND 3.0.
Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.

p-ISSN: 1230-0322

AP
POG
AIF
IF: 1.697
Adres url:
2/14
Mirosław Krośniak, Renata Francik, Wirginia Krzyściak, Mehmet Berkoz, Paweł Krzyściak, Beata Bystrowska, Dorota Ochońska, Jadwiga Kryczyk.
Antimicrobiological effects of extracts from Cornelian-Cherry (Cornus mas L.) is related to the flavonoids contents and blood antioxidant properties.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011 : Vol. 61, suppl. 1, s. 23-24, abstr. P12
EuroFoodchem XVI : translating food chemistry into health benefits, Gdansk, 6th-8th July, 2011
p-ISSN: 1230-0322

SZM
AWZ
3/14
Joanna Góralska, Agnieszka Śliwa, Barbara Zapała, Anna Gruca, Urszula Czech, Magdalena Awsiuk, Aldona Dembińska-Kieć.
Eicosapentaenoic Acid as Mitochondria Protective Agent in Endothelial Cells Exposed to Stress.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011 : Vol. 61, suppl. 1, s. 77, abstr. O27
EuroFoodchem XVI : translating food chemistry into health benefits, Gdansk, 6th-8th July, 2011
p-ISSN: 1230-0322

SZM
AWZ
4/14
Agnieszka Śliwa, Joanna Góralska, Magdalena Awsiuk, Urszula Czech, Anna Gruca, Beata Kieć-Wilk, Anna Knapp, Aldona Dembińska-Kieć.
Mitochondrial Function of Human Preadipocytes May Be Modulated by Antioxidants Quercetin and Beta Carotene, and Exogenous Free Fatty Acids.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011 : Vol. 61, suppl. 1, s. 134, abstr. P217
EuroFoodchem XVI : translating food chemistry into health benefits, Gdansk, 6th-8th July, 2011
p-ISSN: 1230-0322

SZM
AWZ
5/14
Joanna Chłopicka, Renata Francik, Mehmet Berkoz, Mirosław Krośniak, Małgorzata Krasoń, Jadwiga Kryczyk.
The effect of buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) sprouts and groats addition to high fat diet on biochemical and antioxidant parameters of plasma in rats.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011 : Vol. 61, suppl. 1, s. 19, abstr. P3
EuroFoodchem XVI : translating food chemistry into health benefits, Gdansk, 6th-8th July, 2011
p-ISSN: 1230-0322

SZM
AWZ
6/14
Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
International Congress of Nutrition (ICN) the Olympics of Nutrition, Bangkok, Thailand, 4-9 October 2009.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2009 : Vol. 59, nr 4, s. 93-94, il.
SPR
7/14
Jolanta Czarnocińska, Lidia Wądołowska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Ewa Babicz-Zielińska.
Analysis of factors influencing the choice of dairy products by poles. Pofpres study.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2006 : Vol. 15/56, nr SI 1 Special Issue, s. 57-60, bibliogr. 20 poz.
X Scientific Conference "Advance in technology, engineering, analytics and management of dairy industry", 9-10 February 2006, Olsztyn, Poland.
AP
ORG
KBN
Adres url:
8/14
Jacek Waga, Jerzy Zientarski, Krystyna Obtułowicz, Barbara Bilo.
Flour quality and binding of immunoglobulin E by gliadin proteins of two winter wheat genotypes.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2006 : Vol. 15/56, nr 3, s. 305-310, il., bibliogr. 35 poz.
AP
ORG
KBN
Adres url:
9/14
Emilia Kolarzyk, Anna Janik.
Comparative evaluation of consumption pattern in groups of disabled and healthy school children.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2003 : Vol. 12/53, nr 2, s. 73-81, il., bibliogr. 37 poz.
AP
ORG
KBN
10/14
Jolanta Czarnocińska, Lidia Wądołowska, Ewa Babicz-Zielińska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Factors influencing the choice of vegetables and fruit consumed by the School Youth from Szczecin.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2003 : Vol. 12/53, nr 3, s. 95-101, il., bibliogr. 34 poz.
AP
ORG
KBN
11/14
Lidia Wądołowska, Ewa Babicz-Zielińska, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Juliusz Przysławski, Jolanta Czarnocińska.
Preferences, consumption and choice factors for milk and its products among school children.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2002 : Vol. 11/52, nr 2, s. 81-86, il., bibliogr. 20 poz.
AP
ORG
KBN
12/14
Emilia Kolarzyk, Anna Janik, Monika Adamska-Skuła, Janusz Pach.
Assessment of nutritional state of alcohol and medicines intoxicated patients. The mini nutritional assessment versus anthropometry.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2001 : Vol. 10/51, nr 2, s. 75-80, il., bibliogr. 33 poz.
AP
KBN
13/14
Ewa Babicz-Zielińska, Juliusz Przysławski, Lidia Wądołowska, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Preferences and choice factors for fats among female students of some Polish Universities. (Preferencje i czynniki wyboru t3uszczów woród studentek wybranych polskich uczelni).
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2000 : Vol. 9/50, nr 1, s. 51-55, il., bibliogr. 16 poz.
AP
KBN
14/14
Katarzyna Zięba, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Jerzy Hennig, Zofia Zachwieja.
Zinc, cooper and manganese contents in daily food rations of children.
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1992 : Vol. 1/42, nr 1, s. 59-64, bibliogr. 18 poz.
AP
ORG
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ