Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Sara Motyka, Ewa Skała, Halina Ekiert, Agnieszka Szopa.
Health-promoting approaches of the use of chia seeds
Journal of Functional Foods
2023 : Vol. 103, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Agnieszka Szopa
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY-NC-ND 4.0

p-ISSN: 1756-4646

AZ
POG
AIF
IF: 5.600
Adres url:
2/3
Klaudyna Śpiewak, Grzegorz Majka, Magdalena Pilarczyk-Żurek, Paweł M. Nowak, Michał Woźniakiewicz, Piotr Pietrzyk, Tomasz Korzeniak, Anna Stochel-Gaudyn, Krzysztof Fyderek, Magdalena Strus, Małgorzata Brindell.
Mn3+-saturated bovine lactoferrin as a new complex with potential prebiotic activities for dysbiosis treatment and prevention - On the synthesis, chemical characterization and origin of biological activity.
Journal of Functional Foods
2017 : Vol. 38, Part A, s. 264-272, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Małgorzata Brindell.
p-ISSN: 1756-4646

AZ
ORG
AIF
IF: 3.470
Adres url:
DOI:
3/3
Radosław J. Ekiert, Agnieszka Szopa, Halina Ekiert, Jan Krzek, Ewa Dzik.
Analysis of lignans in Schisandra chinensis fruits, leaves, biomass from in vitro cultures and food suplements.
Journal of Functional Foods
2013 : Vol. 5, nr 5, s. 1576-1581, il., bibliogr. poz., abstr.
p-ISSN: 1756-4646

AZ
ORG
AIF
IF: 4.480
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ