Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Bożena Muszyńska, Agata Krakowska, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Włodzimierz Opoka, Witold Reczyński, Bogusław Baś.
In vitro cultures and fruiting bodies of culinary-medicinal Agaricus bisporus (white button mushroom) as a source of selected biologically-active elements.
Journal of Food Science and Technology
2015 : Vol. 52, nr 11, s. 7337-7344, il., bibliogr., abstr.
Journal Of Food Science And Technology - MYSORE.
p-ISSN: 0022-1155

AZ
ORG
AIF
IF: 1.241
Adres url:
2/3
Pawel Pasko, Joanna Gdula-Argasinska, Joanna Podporska-Carroll, Brid Quilty, Renata Wietecha-Posłuszny, Malgorzata Tyszka-Czochara, Pawel Zagrodzki.
Influence of selenium supplementation on fatty acids profile and biological activity of four edible amaranth sprouts as new kind of functional food.
Journal of Food Science and Technology
2015 : Vol. 52, nr 8, s. 4724-4736, il., bibliogr., abstr.
Journal Of Food Science And Technology - MYSORE.
p-ISSN: 0022-1155

AZ
ORG
AIF
IF: 1.241
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
3/3
Bożena Muszyńska, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Halina Ekiert.
Analysis of indole compounds in methanolic extracts from the fruiting bodies of Cantharellus cibarius (the Chanterelle) and from the mycelium of this species cultured in vitro.
Journal of Food Science and Technology
2013 : Vol. 50, nr 6, s. 1233-1237, il., bibliogr., abstr.
Journal Of Food Science And Technology - MYSORE.
p-ISSN: 0022-1155

AZ
ORG
AIF
IF: 2.024
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ