Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Paweł Paśko, Małgorzata Tyszka-Czochara, Jacek Namieśnik, Zenon Jastrzębski, Hanna Leontowicz, Jerzy Drzewiecki, Alma Leticia Martinez-Ayala, Alina Nemirovski, Dinorah Barasch, Shela Gorinstein.
Cytotoxic, antioxidant and binding properties of polyphenols from the selected gluten-free pseudocereals and their by-products: In vitro model.
Journal of Cereal Science
2019 : Vol. 87, s. 325-333, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Shela Gorinstein.
Supplementary data to this article can be found online at https://doi.org/10.1016/j.jcs.2019.04.009

p-ISSN: 0733-5210

AZ
ORG
AIF
IF: 2.938
Adres url:
2/2
Kinga Dziadek, Aneta Kopeć, Edyta Pastucha, Ewa Piątkowska, Teresa Leszczyńska, Elżbieta Pisulewska, Robert Witkowicz, Renata Francik.
Basic chemical composition and bioactive compounds content in selected cultivars of buckwheat whole seeds, dehulled seeds and hulls.
Journal of Cereal Science
2016 : Vol. 69, nr 1, s. 1-8, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0733-5210

AZ
ORG
AIF
IF: 2.223
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ