Bibliografia UJ CM




Zapytanie: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
Liczba odnalezionych rekordów: 7



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/7
Agnieszka Micek, Ali A. Alshatwi, Nadia Paladino, Ida Guerrera, Giuseppe Grosso, Sabrina Castellano, Justyna Godos.
Association between alcoholic (poly)phenol-rich beverage consumption and cognitive status in older adults living in a Mediterranean area
International Journal of Food Sciences and Nutrition
2023 : Vol. 74, nr 3, s. 362-372, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Giuseppe Grosso
Online First 2023-04-26

p-ISSN: 0963-7486
e-ISSN: 1465-3478

AZ
ORG
AIF
IF: 3.900
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
2/7
Agnieszka Micek, Urszula Raźny, Paweł Kawalec.
Association between health risk factors and dietary flavonoid intake in cohort studies.
International Journal of Food Sciences and Nutrition
2021 : Vol. 72, nr 8, s. 1019-1034, il., bibliogr. 80 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Agnieszka Micek.
p-ISSN: 0963-7486
e-ISSN: 1465-3478

AZ
ORG
AIF
IF: 4.444
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
3/7
Agnieszka Micek, Agnieszka Gniadek, Paweł Kawalec, Tomasz Brzostek.
Coffee consumption and colorectal cancer risk: a dose-response meta-analysis on prospective cohort studies.
International Journal of Food Sciences and Nutrition
2019 : Vol. 70, nr 8, s. 986-1006, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Agnieszka Micek.
p-ISSN: 0963-7486

AZ
ORG
AIF
IF: 3.483
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
4/7
Agnieszka Micek, Giuseppe Grosso, Maciej Polak, Krystyna Kozakiewicz, Andrzej Tykarski, Aleksandra Puch-Walczak, Wojciech Drygas, Magdalena Kwaśniewska, Andrzej Pająk.
Association between tea and coffee consumption and prevalence of metabolic syndrome in Poland - results from the WOBASZ II study (2013-2014).
International Journal of Food Sciences and Nutrition
2018 : Vol. 69, nr 3, s. 358-368
Autor korespondencyjny: Agnieszka Micek.
p-ISSN: 0963-7486

AZ
ORG
AIF
IF: 2.792
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
DOI:
5/7
Agnieszka Micek, Justyna Godos, Alessandra Lafranconi, Marina Marranzano, Andrzej Pajak.
Caffeinated and decaffeinated coffee consumption and melanoma risk: a dose-response meta-analysis of prospective cohort studies.
International Journal of Food Sciences and Nutrition
2018 : Vol. 69, nr 4, s. 417-426
Autor korespondencyjny: Justyna Godos.
p-ISSN: 0963-7486

AZ
ORG
AIF
IF: 2.792
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
DOI:
6/7
Fernando Toledo, Patricia Arancibia-Avila, Yong-Seo Park, Soon-Teck Jung, Seong-Gook Kang, Buk Gu Heo, Jerzy Drzewiecki, Zofia Zachwieja, Pawel Zagrodzki, Pawel Pasko, Shela Gorinstein.
Screening of the antioxidant and nutritional properties, phenolic contents and proteins of five durian cultivars.
International Journal of Food Sciences and Nutrition
2008 : Vol. 59, nr 5, s. 415-427, il., bibliogr., abstr.
AZ
ORG
AIF
IF: 0.910
7/7
S.T. Jung, Y.S. Park, Z[ofia] Zachwieja, M[aria] Folta, H[enryk] Barton [Bartoń], J[adwiga] Piotrowicz, E. Katrich, S[imon] Trakhtenberg, S[hela] Gorinstein.
Some essential phytochemicals and the antioxidant potential in fresh and dried persimmon.
International Journal of Food Sciences and Nutrition
2005 : Vol. 56, nr 2, s. 105-113, il., bibliogr. 33 poz., abstr.
AZ
ORG
AIF
IF: 0.728
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ