Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOODS
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/6
Justyna Dobrowolska-Iwanek, Paweł Zagrodzki, Agnieszka Galanty, Maria Fołta, Jadwiga Kryczyk-Kozioł, Marek Szlósarczyk, Pol Salvans Rubio, Isabel Saraiva de Carvalho, Paweł Paśko.
Determination of essential minerals and trace elements in edible sprouts from different botanical families - application of chemometric analysis
Foods
2022 : Vol. 11, nr 3, il., bibliogr. 50 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Paweł Paśko
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

e-ISSN: 2304-8158

AZ
ORG
AIF
IF: 5.200
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
2/6
Agata Fijałkowska, Karol Jędrejko, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Marek Ziaja, Katarzyna Kała, Bożena Muszyńska.
Edible mushrooms as a potential component of dietary interventions for major depressive disorder
Foods
2022 : Vol. 11, nr 10, il., bibliogr. 121 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Agata Fijałkowska
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0

e-ISSN: 2304-8158

AZ
POG
AIF
IF: 5.200
Adres url:
3/6
Karol Jerzy Jędrejko, Jan Lazur, Bożena Muszyńska.
Cordyceps militaris : an overview of Its chemical constituents in relation to biological activity
Foods
2021 : Vol. 10, nr 11, il., bibliogr. 63 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 2304-8158

AZ
POG
AIF
IF: 5.561
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
4/6
Agnieszka Wiesner, Mariusz Szuta, Agnieszka Galanty, Paweł Paśko.
Optimal Dosing Regimen of Osteoporosis Drugs in Relation to Food Intake as the Key for the Enhancement of the Treatment Effectiveness - A Concise Literature Review.
Foods
2021 : Vol. 10, nr 4, il., bibliogr. 63 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Paweł Paśko.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 2304-8158

AZ
POG
AIF
IF: 5.561
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
5/6
Agnieszka Micek, Justyna Godos, Achille Cernigliaro, Raffaele Ivan Cincione, Silvio Buscemi, Massimo Libra, Fabio Galvano, Giuseppe Grosso.
Polyphenol-Rich and Alcoholic Beverages and Metabolic Status in Adults Living in Sicily, Southern Italy.
Foods
2021 : Vol. 10, nr 2, bibliogr. 67 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Agnieszka Micek.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 2304-8158

AZ
ORG
AIF
IF: 5.561
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
6/6
Victoria Howatt, Anna Prokop-Dorner, Claudia Valli, Joanna Zajac, Malgorzata M. Bala, Pablo Alonso-Coello, Gordon H. Guyatt, Bradley C. Johnston.
Values and preferences related to cancer risk among red and processed meat eaters : a pilot cross-sectional study with semi-structured interviews.
Foods
2021 : Vol. 10, nr 9, il., bibliogr. 25 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Bradley C. Johnston.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 2304-8158

AZ
ORG
AIF
IF: 5.561
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ