Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Agnieszka Pluta-Kubica, Ewelina Jamróz, Lesław Juszczak, Paweł Krzyściak, Małgorzata Zimowska.
Characterization of Furcellaran-Whey Protein Isolate Films with Green Tea or Pu-erh Extracts and Their Application as Packaging of an Acid-Curd Cheese.
Food and Bioprocess Technology
2021 : Vol. 14, s. 78-92, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Agnieszka Pluta-Kubica.
p-ISSN: 1935-5130
e-ISSN: 1935-5149

AZ
ORG
AIF
IF: 5.581
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ