Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Paweł Paśko, Małgorzata Tyszka-Czochara, Sonia Trojan, Sylwia Bobis-Wozowicz, Paweł Zagrodzki, Jacek Namieśnik, Ratiporn Haruenkit, Sumitra Poovarodom, Praphan Pinsirodom, Shela Gorinstein.
Glycolytic genes expression, proapoptotic potential in relation to the total content of bioactive compounds in durian fruits.
Food Research International
2019 : Vol. 125, 108563, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Paweł Paśko, Shela Gorinstein
p-ISSN: 0963-9969

AZ
ORG
AIF
IF: 4.972
Adres url:
Streszczenie w PubMed:
2/2
Patricia Arancibia-Avila, Fernando Toledo, Enrique Werner, Milan Suhaj, Hanna Leontowicz, Maria Leontowicz, Alma Leticia Martinez-Ayala, Paweł Paśko, Shela Gorinstein.
Partial characterization of a new kind of Chilean Murtilla-like berries.
Food Research International
2011 : Vol. 44, nr 7, s. 2054-2062, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0963-9969

AZ
ORG
AIF
IF: 3.150
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ