Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD HYDROCOLLOIDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Ewelina Jamróz, Joanna Tkaczewska, Lesław Juszczak, Małgorzata Zimowska, Agnieszka Kawecka, Paweł Krzyściak, Magdalena Skóra.
The influence of lingonberry extract on the properties of novel, double-layered biopolymer films based on furcellaran, CMC and a gelatin hydrolysate.
Food Hydrocolloids
2022 : Vol. 124, Part B, il., bibliogr., abstr.
Autor korespondencyjny: Ewelina Jamróz.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 0268-005X
e-ISSN: 1873-7137

AZ
ORG
AIF
IF: 10.700
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ