Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD ANALYTICAL METHODS
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Małgorzata Starek, Anna Guja, Monika Dąbrowska, Jan Krzek.
Assay of β-Carotene in Dietary Supplements and Fruit Juices by TLC-Densitometry.
Food Analytical Methods
2015 : Vol. 8, nr 5, s. 1347-1355, il., bibliogr., abstr.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY.
p-ISSN: 1936-9751

AZ
ORG
AIF
IF: 2.167
Adres url:
DOI:
2/4
Vita Di Stefano, Rosa Pitonzo, Giuseppe Avellone, Antonina Di Fiore, Lucio Monte, Agata Zofia Tabis Ogorka.
Determination of Aflatoxins and Ochratoxins in Sicilian Sweet Wines by High-Performance Liquid Chromatography with Fluorometric Detection and Immunoaffinity Cleanup.
Food Analytical Methods
2015 : Vol. 8, nr 3, s. 569-577, il., bibliogr. 33 poz., abstr.
p-ISSN: 0956-7135

AZ
ORG
AIF
IF: 2.167
Adres url:
3/4
Justyna Dobrowolska-Iwanek.
Simple Method for Determination of Short-Chain Organic Acid in Mead.
Food Analytical Methods
2015 : Vol. 8, nr 9, s. 2356-2359, il., bibliogr. 33 poz., abstr.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY.
p-ISSN: 0956-7135

AZ
ORG
AIF
IF: 2.167
Adres url:
4/4
Joanna Chłopicka, Justyna Dobrowolska-Iwanek, Michal Wozniakiewicz, Pawel Zagrodzki.
Optimization of Conditions for Organic Acid Extraction from Edible Plant Material as Applied to Radish Sprouts.
Food Analytical Methods
2014 : Vol. 7, nr 6, s. 1323-1327, bibliogr., abstr.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY.
p-ISSN: 1936-9751

AZ
ORG
AIF
IF: 1.956
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ