Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD ADDIT CONTAM
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/5
Henryk Barton [Bartoń].
Predicted intake of trace elements and minerals via household drinking water by 6-year-old children from Kraków, Poland. Part 2 : Cadmium, 1997-2001.
Food Addit. Contam.
2005 : Vol. 22, nr 9, s. 816-828, il., bibliogr. 28 poz., abstr.
AZ
ORG
AIF
IF: 1.610
2/5
Z[bigniew] Marzec, M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka.
Exposure to cadmium, lead and mercury in the adult population from Eastern Poland, 1990-2002.
Food Addit. Contam.
2004 : Vol. 21, nr 10, s. 963-970, bibliogr.
AZ
ORG
AIF
IF: 1.698
3/5
M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, Z[ofia] Zachwieja, A[nna] Huzior-Baajewicz, J[acek] J. Pietrzyk.
Comparative analysis of zinc status, food products' frequency intake and food habits of 11-year-old healthy children.
Food Addit. Contam.
2002 : Vol. 19, nr 10, s. 963-968, bibliogr.
AZ
ORG
AIF
IF: 1.599
4/5
H[enryk] Bartoń, Z[ofia] Zachwieja, M[aria] Fołta.
Predicted intake of trace elements and minerals via household drinking water by 6-year-old children from Kraków (Poland). Part 1 : Lead (year 2000).
Food Addit. Contam.
2002 : Vol. 19, nr 10, s. 906-915, il., bibliogr.
AZ
ORG
AIF
IF: 1.599
5/5
P.L. Teissedre, M[irosław] Krośniak, K. Portet, F. Gasc, A.L. Waterhouse, J.J. Serrano, J[ean] C[laude] Cabanis, G. Cros.
Vanadium levels in French and Californian wines : influence on Vanadium dietary intake.
Food Addit. Contam.
1998 : Vol. 15, nr 5, s. 585-591, il., bibliogr.
AZ
ORG
AIF
IF: 1.586
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ