Bibliografia UJ CM




Zapytanie: EUROPEAN FOOD RESEARCH TECHNOLOGY
Liczba odnalezionych rekordów: 10



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/10
Paweł Zagrodzki, Michał Jancik, Wioleta Piątek, Maria Fołta, Justyna Dobrowolska-Iwanek.
Changes in selected chemical and sensory parameters during aging of red wines produced in Poland
European Food Research & Technology
2023 : Vol. 249, nr 7, s. 1915-1924, il., bibliogr. 37 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Justyna Dobrowolska-Iwanek
Online First 2023-04-25
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 1438-2377

AZ
ORG
AIF
IF: 3.300
Adres url:
2/10
Justyna Dobrowolska-Iwanek, Mateusz Kwit, Maria Fołta, Marcelina Rusin, Agnieszka Galanty, Paweł Zagrodzki.
Chemical analysis of selected meads produced in Poland
European Food Research & Technology
2023, il., bibliogr. 29 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Justyna Dobrowolska-Iwanek
Online First 2023-07-01
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 1438-2377

XXX
ORG
AIF
IF: 3.300
Adres url:
3/10
Adrian Podkowa, Agata Kryczyk-Poprawa, Wlodzimierz Opoka, Bozena Muszyńska.
Culinary - medicinal mushrooms : a review of organic compounds and bioelements with antioxidant activity.
European Food Research & Technology
2021, il., bibliogr.
Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 1438-2377

AZ
POG
AIF
IF: 3.498
Adres url:
4/10
Katarzyna Kała, Agata Kryczyk-Poprawa, Aleksandra Rzewińska, Bożena Muszyńska.
Fruiting bodies of selected edible mushrooms as a potential source of lovastatin.
European Food Research & Technology
2020 : Vol. 246, nr 4, s. 713-722, il., bibliogr.
Autor korespondencyjny: Agata Kryczyk-Poprawa.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.

p-ISSN: 1438-2377

AZ
ORG
AIF
IF: 2.998
Adres url:
5/10
Bożena Muszyńska, Joanna Argasińska, Włodzimierz Opoka.
Update the comments on "Study of biological activity of Tricholoma equestre fruiting bodies and their safety for human". [Letter to the editor].
European Food Research & Technology
2019 : Vol. 245, nr 8, s. 1783-1785, bibliogr. 18 poz.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.

p-ISSN: 1438-2377

LR
AIF
IF: 2.366
Adres url: *
6/10
Kinga Dziadek, Aneta Kopeć, Ewa Piątkowska, Teresa Leszczyńska, Elżbieta Pisulewska, Robert Witkowicz, Beata Bystrowska, Renata Francik.
Identification of polyphenolic compounds and determination of antioxidant activity in extracts and infusions of buckwheat leaves.
European Food Research & Technology
2018 : Vol. 244, nr 2, s. 333-343, il., bibliogr. 34 poz., abstr.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
Autor korespondencyjny: Aneta Kopeć.

p-ISSN: 1438-2377

AZ
ORG
AIF
IF: 2.056
BB: Scopus ; Web of Science Core Collection
Scopus; Web of Science Core Collection
Adres url:
7/10
Bożena Muszyńska, Katarzyna Kała, Jelena Radović, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Agata Krakowska, Joanna Gdula-Argasińska, Włodzimierz Opoka, Tatjana Kundaković.
Study of biological activity of Tricholoma equestre fruiting bodies and their safety for human.
European Food Research & Technology
2018 : Vol. 244, nr 12, s. 2255-2264, il., bibliogr. 31 poz., abstr.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.

p-ISSN: 1438-2377

AZ
ORG
AIF
IF: 2.056
BB: Scopus ; Web of Science Core Collection
Scopus; Web of Science Core Collection
Adres url:
8/10
Agnieszka Szopa, Adam Kokotkiewicz, Paweł Kubica, Piotr Banaszczak, Agnieszka Wojtanowska-Krośniak, Mirosław Krośniak, Urszula Marzec-Wróblewska, Anna Badura, Paweł Zagrodzki, Adam Bucinski, Maria Luczkiewicz, Halina Ekiert.
Comparative analysis of different groups of phenolic compounds in fruit and leaf extracts of Aronia sp.: A. melanocarpa, A. arbutifolia, and A. xprunifolia and their antioxidant activities.
European Food Research & Technology
2017 : Vol. 243, nr 9, s. 1645-1657, il., bibliogr. 50 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Agnieszka Szopa.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
Data udostępnienia w sposób otwarty: 2017-03-27

p-ISSN: 1438-2377

AZ
ORG
AIF
IF: 1.919
BB: Scopus ; Web of Science Core Collection
Scopus; Web of Science Core Collection
Adres url:
9/10
Bożena Muszyńska, Joanna Piotrowska, Agata Krakowska, Anna Gruba, Katarzyna Kała, Katarzyna Sułkowska-Ziaja, Agata Kryczyk, Włodzimierz Opoka.
Study of physiologically active components in different parts of fruiting bodies of varieties of Agaricus bisporus (white mushroom).
European Food Research & Technology
2017 : Vol. 243, nr 12, s. 2135-2145, il., bibliogr. 39 poz., abstr.
Autor korespondencyjny: Bożena Muszyńska.
Open Access Creative Commons Attribution License CC-BY 4.0.
Data udostępnienia w sposób otwarty: 2017-05-27

p-ISSN: 1438-2377

AZ
ORG
AIF
IF: 1.919
BB: Scopus ; Web of Science Core Collection
Scopus; Web of Science Core Collection
Adres url:
10/10
Hanna Leontowicz, Maria Leontowicz, Jacek Namiesnik, Jerzy Drzewiecki, Yong-Seo Park, Zofia Zachwieja, Pawel Zagrodzki, Arkadi Gorinstein, Simon Trakhtenberg, Shela Gorinstein.
Nutritional properties of mussels Mytilus galloprovincialis.
European Food Research & Technology
2008 : Vol. 227, nr 4, s. 1251-1258, il., bibliogr. 41 poz., abstr.
AZ
ORG
AIF
IF: 1.622
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ