Bibliografia UJ CM




Zapytanie: DIETETYKA
Liczba odnalezionych rekordów: 9



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/9
Danuta Gajewska, Paulina Kęszycka, Joanna Myszkowska-Ryciak, Ewelina Pałkowska-Goździk, Ewa Lange, Paweł Paśko, Joanna Chłopicka, Kamila Strączek, Beata Sińska, Tomasz Klupa.
Rekomendacje postępowania dietetycznego w cukrzycy - stanowisko Polskiego Towarzystwa Dietetyki 2017.
Dietetyka
Journal of Dietetics

2017 : Vol. 10, wyd. spec., s. 3-50, il., bibliogr. 140 poz.
p-ISSN: 1897-7022

AP
WYT
Adres url:
2/9
D. Gajewska, E. Pałkowska-Goździk, E. Lange, J. Niegowska, P[aweł] Paśko, A. Kościołek, K. Fibich, S. Gudej.
Standardy postępowania dietetycznego w kardiologii : stanowisko Polskiego Towarzystwa Dietetyki 2016.
Dietetyka
Journal of Dietetics

2016 : Vol. 9, wyd. spec., s. 5-37, il., bibliogr. 125 poz.
p-ISSN: 1897-7022

AP
WYT
3/9
Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Możliwości kształcenia na kierunku dietetyka.
(Education possibilities of the dietetics course.)
Dietetyka
2009 : Vol. 3, nr 1, s. 21-22, streszcz., summ.
AP
POG
4/9
Krystyna Jaworska-Wilk, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Wody podziemne źródłem składników mineralnych.
(Underground water as minerale source.)
Dietetyka
2009 : Vol. 3, nr 1, s. 11-20, bibliogr. 49 poz.
AP
POG
5/9
Zofia Grzenda-Adamek.
Celiakia i inne choroby leczone dietą bezglutenową.
Dietetyka
2008 : Vol. 2, nr 4, s. 8-13, bibliogr. 21 poz., streszcz., summ.
AP
POG
6/9
Paweł Paśko.
Charakterystyka spożywczych produktów białkowych.
(Characterization of nutritional protein products.)
Dietetyka
2007 : Vol. 1, nr 2, s. 9-12, bibliogr. 27 poz., streszcz., summ.
AP
POG
7/9
Iwona Trznadel-Morawska.
Nowe spojrzenie na leczenie doustne cukrzycy typu 2.
Dietetyka
2007 : Vol. 1, nr 2, s. 1-10.
AP
POP
8/9
Mirosław Krośniak, Agnieszka Wojtanowska-Krośniak.
Wartość odżywcza białka.
(Nutritional value of proteins.)
Dietetyka
2007 : Vol. 1, nr 2, s. 3-6, bibliogr. 15 poz., strszcz., summ.
AP
POG
9/9
Małgorzata Malczewska-Malec.
Znaczenie białka w żywieniu w nadwadze i otyłości.
(Role of protein in nutrition in overweight and obese pattients.)
Dietetyka
2007 : Vol. 1, nr 1, s. 17.
AP
POP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ