Bibliografia UJ CM




Zapytanie: CEREAL CHEM
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
J. Waga, J. Zientarski, K[rystyna] Obtułowicz, B[arbara] Bilo, M. Stachowicz.
Gladin immunoreactivity and dough rheological properties of winter wheat genotypes modified by thioredoxin.
Cereal Chem.
2008 : Vol. 85, nr 4, s. 488-494, il., bibliogr., abstr.
AZ
ORG
AIF
IF: 1.274
2/2
Przemyslaw Jan Tomasik, Piotr Tomasik.
Probiotics and prebiotics.
Cereal Chem.
2003 : Vol. 80, s. 113-117, bibliogr., abstr.
AZ
POG
AIF
IF: 1.141
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ