Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ACTA SCIENTIARUM POLONORUM TECHNOLOGIA ALIMENTARIA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Anna M. Prusak, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Annabelle Boulay, Gene Rowe.
Characteristics of the peanut chain in Europe - implications for peanut allergy.
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2014 : Vol. 13, nr 3, s. 321-333, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1644-0730
e-ISSN: 1889-9594

AP
ORG
KBN
Adres url:
Adres url:
DOI:
2/3
Dorota Gumul, Jarosław Korus, Kamila Czechowska, Henryk Bartoń, Maria Fołta.
The impact of extrusion on the content of polyphenols and antioxidant activity of rye grains (Secale cereale L.).
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2010 : Vol. 9, nr 3, s. 319-330, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730

AP
ORG
KBN
3/3
Edyta Mądry, Aleksandra Lisowska, Małgorzata Chabasińska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Jarosław Walkowiak.
Effect of lacto-ovo-vegetarian diet on serum vitamin B12 concentrations - five-year prospective study.
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2009 : Vol. 8, nr 4, s. 71-76, bibliogr.
AP
ORG
KBN
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ