Bibliografia UJ CM




Zapytanie: ŻYWNOŚĆ
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Grzegorz S. Kostelecki, Beata Piórecka, Paweł Jagielski.
Stan wdrożenia systemu HACCP w szpitalach wojewodztwa śląskiego.
(Status of HACCP system implementation in hospitals in silesia province.)
Żywność
2016 : R. 23, nr 6, s. 125-139, il., bibliogr., 19 poz., streszcz., sum.
p-ISSN: 1425-6959
e-ISSN: 2451-0777

AP
ORG
KBN
Adres url: *
DOI:
2/2
Jacek Bojarski.
Chromatograficzny rozdział enancjomerów w analizie żywności i produktów naturalnych.
(Chromatographic separation of enantiomers in the analysis of food and natural products.)
Żywność
2000 : nr 2, s. 120-127, il., bibliogr. 34 poz., streszcz., summ.
AP
POP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ