Bibliografia UJ CM




Zapytanie: XXV OGÓLNOPOLSKIE SYMPOZJUM BROMATOLOGICZNE JAKOŚĆ ZDROWOTNA ŻYWNOŚCI I ŻYWIEN
Liczba odnalezionych rekordów: 8



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/8
P[aweł] Paśko, M[arcin] Korczyk, Z[ofia] Zachwieja.
Interakcje witamin z rodziny B z wybranymi lekami ośrodkowego układu nerwowego.
W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
s. 75 : abstr. PB1.
SZP
AWZ
2/8
M[arcin] Korczyk, P[aweł] Paśko, Z[ofia] Zachwieja.
Interakcje witamin z rodziny B z wybranymi lekami przeciwnowotworowymi.
W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
s. 25 : abstr. KB1.
SZP
AWZ
3/8
J[oanna] Chłopicka, K[atarzyna] Foltyn, M[ichał] Miąsik, H[enryk] Bartoń.
Porównanie właściwości antyoksydacyjnych i zawartości kwasów organicznych w napojach fermentowanych otrzymanych przy pomocy grzybka tybetańskiego i herbacianego.
W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
s. 103 : abstr. PC16.
SZP
AWZ
4/8
R[enata] B. Kostogrys, A. Manterys, M. Franczyk-Żarów, E. Maślak, I[wona] Wybrańska.
Wpływ diety niskowęglowodanowej i wysokobiałkowej na parametry wątrobowe szczurów szczepu wistar żywionych dietą (LCHP).
W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
s. 59-60 : abstr. PA6.
SZP
AWZ
5/8
J[oanna] Chłopicka, H[enryk] Bartoń, M[aria] Fołta, A[leksandra] Baster.
Wpływ fermentacji mlekowej na aktywność antyoksydacyjną nasion i kiełków gryki (Fagopyrum esculuntum).
W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
s. 104 : abstr. PC17.
SZP
AWZ
6/8
H[enryk] Bartoń, K[ornelia] Indyka, M[aria] Fołta, J[oanna] Chłopicka, E[lżbieta] Karczewska, I[wona] Skiba-Kurek, A[licja] Budak.
Wpływ manganu(II) na przebieg fermentacji mlekowej mąki żytniej.
W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
s. 58-59 : abstr. PA5.
SZP
AWZ
7/8
P[aweł] Paśko, A[nna] Tischner, Z[ofia] Zachwieja.
Wpływ wybranych leków o działaniu immunosupresyjnym na gospodarkę potasem i magnezem.
W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
s. 28 : abstr. KB4.
SZP
AWZ
8/8
A[gnieszka] Wojtanowska-Krośniak, R[enata] Francik, E. Kondratowicz-Pietruszka, M. Buczek, P[aweł] Zagrodzki, M[irosław] Krośniak.
Zawartość tłuszczu oraz skład kwasów tłuszczowych pozyskanych z różnych odmian rokitnika uprawianych w południowej Polsce.
W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia", Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r. : streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów.
s. 102-103 : abstr. PC15.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ