Bibliografia UJ CM




Zapytanie: XXII OGÓLNOPOLSKIE SYMPOZJUM BROMATOLOGICZNE ŻYWNOŚĆ I ŻYWIENIE W XXI WIEKU
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Justyna Dobrowolska-Iwanek, Joanna Chłopicka, Karolina Wojtal.
Dobór parametrów ekstrakcji kwasów organicznych z kiełków gryki.
W: XXII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne Żywność i Żywienie w XXI wieku - wyzwania i nadzieje, Wisła, 5-7 września 2012 : streszczenia referatów i plakatów.
s. 138 : abstr. PE22
SZP
AWZ
2/4
Paweł Zagrodzki, Mirosław Krośniak, Karolina Pazdan, Jadwiga Piotrowicz, Maciej Gąstoł.
Stężenie wybranych składników mineralnych w sokach jabłkowych z uprawy konwencjonalnej i ekologicznej.
W: XXII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne Żywność i Żywienie w XXI wieku - wyzwania i nadzieje, Wisła, 5-7 września 2012 : streszczenia referatów i plakatów.
s. 97 : abstr. PC7
SZP
AWZ
3/4
H[enryk] Bartoń, M. Fortuna, M[aria] Fołta.
Właściwości antyoksydacyjne wybranych produktów fermentacji mlekowej.
W: XXII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne Żywność i Żywienie w XXI wieku - wyzwania i nadzieje, Wisła, 5-7 września 2012 : streszczenia referatów i plakatów.
s. 92 : abstr. PB19
SZP
AWZ
4/4
Magdalena Kusior, Mirosław Krośniak, Joanna Chłopicka, Paweł Zagrodzki.
Wpływ światła o różnej długości fal na rozwój roślin i wybrane parametry biochemiczne na przykładzie rzeżuchy ( lepidium sativum) i gorczycy ( sinapis alba).
W: XXII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne Żywność i Żywienie w XXI wieku - wyzwania i nadzieje, Wisła, 5-7 września 2012 : streszczenia referatów i plakatów.
s. 49 : abstr. KB4
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ