Bibliografia UJ CM




Zapytanie: XXII OGÓLNOPOLSKIE SYMPOZJUM BROMATOLOGICZNE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Nano-struktury w żywności i żywieniu.
W: XXII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Żywność i Żywienie w XXI wieku - wyzwania i nadzieje.
s. 36-37 : abstr. WP2.
XXII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne : Śląski Uniwersytet Medyczny Katedra i Zakład Żywności i Żywienia, Wisła, 5-7 września 2012.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ