Bibliografia UJ CM




Zapytanie: WPŁYW ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA NA ZDROWIE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Ewa Błaszczyk-Bębenek, Karolina Kowal, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Częstotliwość spożycia wybranych produktów i napojów przez dzieci z regionu Małopolski - wyniki wstępne.
(The frequency of consumption of selected products and beverages by children from Malopolska region - preliminary results.)
W: Wpływ żywności i żywienia na zdrowie.
redakcja naukowa Jarosław Chmielewski, Magdalenia Florek-Łuszczki, Iwona Stanisławska.
Kielce : Instytut Ochrony Środowiska - Państwowy Instytut Badawczy, 2017.
s. 147-159 : il., bibliogr. 26 poz., streszcz., sum.
23 cm.
p-ISBN: 978-83-60312-33-9

RMP
ORG
RMP
2/2
Anna Tubek, Mariusz Duplaga.
Ocena funkcjonalności aplikacji mobilnych dotyczących odżywiania.
(Evaluation of functionality mobile applications related to nutrition)
W: Wpływ żywności i żywienia na zdrowie.
redakcja naukowa Jarosław Chmielewski, Magdalenia Florek-Łuszczki, Iwona Stanisławska.
Kielce : Instytut Ochrony Środowiska - Państwowy Instytut Badawczy, 2017.
s. 177-187 : bibliogr. 14 poz., streszcz., sum.
23 cm.
p-ISBN: 978-83-60312-33-9

RMP
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ