Bibliografia UJ CM




Zapytanie: WKŁAD MIKROBIOLOGII W ROZWÓJ ROLNICTWA I OCHRONY ŚRODOWISKA - 90-LECIE MIKROBI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Jaśmina Żwirska, Wanda Jabłońska, Paweł Jagielski, Stanisław Stępniewski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Jakość mikrobiologiczna napojów spoza diety szpitalnej spożywanych przez chorego podczas hospitalizacji.
(The microbiological quality of beverages from behind the hospital-diet consumed by patients during the hospitalization.)
W: Wkład mikrobiologii w rozwój rolnictwa i ochrony środowiska - 90-lecie mikrobiologii w Polsce : XLIII Międzynarodowe Sympozjum Mikrobiologiczne, Warszawa-Falenty, 2-5 września 2009 : streszczenia prac
s. 126-128.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ