Bibliografia UJ CM




Zapytanie: WERYFIKACJA ZASAD TECHNOLOGII WYTWARZANIA I WYKORZYSTANIA ŻYWNOŚCI BOGATEJ W N
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Zofia Zachwieja.
Ocena aktywności antyoksydacyjnej roślinnych produktów spożywczych - badanie wybranych wskaźników enzymatycznych i nieenzymatycznych w modelach zwierzęcych.
(Estimation of antioxidant activity of plant food products - a study of some enzymatic and nonenzymating indicators in animal models)
W: Weryfikacja zasad technologii wytwarzania i wykorzystania żywności bogatej w naturalne antyoksydanty pod względem jej działania prozdrowotnego : sesja sprawozdawcza, Poznań, 23-24 maja, 2005.
abstr.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ