Bibliografia UJ CM




Zapytanie: VI KONFERENCJA NAUKOWO-SZKOLENIOWA O CHARAKTERZE MIĘDZYNARODOWYM PT HIGIENA ŻY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Aneta Koronowicz, Karolina Żwawa, Beata Szymczyk, Paweł Pisulewski, Piotr Laidler.
Wpływ lipidów żółtka jaja kurzego wzbogaconego w izomery sprzężonego kwasu linolowego na proliferację komórek ludzkiego czerniaka WM793.
W: VI Konferencja Naukowo-Szkoleniowa o Charakterze Międzynarodowym pt. Higiena Żywności i Żywienia Podstawą Zdrowia. Suplementy diety w żywieniu i profilaktyce, Unieście, 1 - 4 września 2009
s. 134-135 : abstr. PG-18.
SZM
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ