Bibliografia UJ CM




Zapytanie: V KRAJOWE WARSZTATY ŻYWIENIOWE ZWYCZAJE ŻYWIENIOWE POLAKÓW - UWARUNKOWANIA I K
Liczba odnalezionych rekordów: 8



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/8
Jolanta Czarnocińska, Ewa Babicz-Zielińska, Juliusz Przysławski, Lidia Wądołowska, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Analiza rodzaju i ważkości czynników decydujących o zachowaniach żywieniowych polskiej młodzieży.
W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
s. 32.
SZP
AWZ
2/8
Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Jacek Wójcik, Dominika Dudek, Gabriel Nowak.
Obserwacje sposobu żywienia kobiet w ciąży z zaburzeniami afektywnymi i bez. Badania kliniczne.
W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
s. 58-59.
SZP
AWZ
3/8
Beata Piórecka, Anna Międzobrodzka.
Ocena wpływu programu edukacyjnego na zmianę sposobu żywienia osób zagrożonych miażdżycą - projekt.
W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
s. 57.
SZP
AWZ
4/8
Joanna Chłopicka, Zofia Zachwieja, Henryk Bartoń.
Porównanie częstości spożywania napojów mlecznych, serów, mięsa, ryb i jaj przez 6-letnie dzieci z aglomeracji miejskiej i wiejskiej.
W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
s. 67.
SZP
AWZ
BB: Medline
Medline
5/8
Ewa Babicz-Zielińska, Jolanta Czarnocińska, Lidia Wądołowska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Preferencje żywieniowe produktów pochodzenia roślinnego w grupie młodziezy szkolnej.
W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
s. 60-61.
SZP
AWZ
6/8
Magdalena Krężołek, Anna Międzobrodzka.
Próba oceny sposobu żywienia i określenia stopnia nadwagi i otyłości u dzieci w wieku szkolnym.
W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
s. 40.
SZP
AWZ
7/8
Lidia Wądołowska, Juliusz Przysławski, Jolanta Czarnocińska, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Ewa Babicz-Zielińska.
Sieci neuronowe jako narzędzie w analizie i przewidywaniu zachowań zywieniowych polskiej młodzieży.
W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
s. 31.
SZP
AWZ
8/8
Henryk Bartoń, Zofia Zachwieja, Maria Fołta.
Wpływ wewnętrznych instalacji wodociągowych na zawartość Pb, Cd, Zn i Cu w wodach pitnych Krakowa.
W: V Krajowe Warsztaty Żywieniowe : zwyczaje żywieniowe Polaków - uwarunkowania i konsekwencje zdrowotne, Poznań, 4-6 września 2002 roku
s. 45.
SZP
AWZ
BB: Medline
Medline
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ