Bibliografia UJ CM




Zapytanie: SYMPOZJUM JAKOŚĆ ZDROWOTNA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA BIAŁYSTOK 16-17 WRZEŚNIA 1999
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Ewa Babicz-Zielińska, Lidia Wądołowska, Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Małgorzata A. Słowińska.
Czynniki wpływające na wybór tłuszczów w środowisku studentek wybranych uczelni w Polsce.
(The factors which influence the selection of fats in a group of female students of selected Universities in Poland.)
W: Sympozjum Jakość zdrowotna żywności i żywienia, Białystok, 16-17 września 1999
s. 56 : abstr. A-17.
SZP
2/2
Henryk Bartoń, Zofia Zachwieja, Maria Fołta.
Ocena udziału wody pitnej w Krakowie w pokryciu dziennego zapotrzebowania ludzi na magnez.
(Evaluation of Kraków' s drinking water contribution to meeting the magnesium daily intake in humans.)
W: Sympozjum Jakość zdrowotna żywności i żywienia, Białystok, 16-17 września 1999
s. 60-61 : abstr. A-23.
SZP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ