Bibliografia UJ CM




Zapytanie: STARCH PROGRESS IN BASIC AND APPLIED SCIENCE EDS PIOTR TOMASIK VLADIMIR P YURY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Piotr Tomasik, Oskar Michalski, Ewa Bidzińska, Antonina Cebulska-Wasilewska, Krystyna Dyrek, Maciej Fiedorowicz, Paweł Olko.
Peculiar physical and chemical properties of thermally generated free-radical dextrins.
W: Starch : progress in basic and applied science / eds.: Piotr Tomasik, Vladimir P. Yuryev, Eric Bertoft. - Kraków : Polish Society of Food Technologists' - Małopolska Branch, cop. 2007
s. 283-287 : il., bibliogr. 18 poz.
XIV International Starch Convention Cracow-Moscow 2006, Kraków, 20-24.06.2006, Krraków.
RZM
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ