Bibliografia UJ CM




Zapytanie: SOVREMENNYE PROCESSY RAZVITIJA FIZICESKOJ KUL TURY SPORTA I TURIZMA SOSTOJANIE
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
E[milia] Kolarzyk, A[gnieszka] Ostachowska-Gąsior.
Nowe wyzwania dla polskiego systemu żywienia uczniów w szkole.
(New challenges for Polish nutritional system of pupils at schools.)
W: Sovremennye processy razvitija fiziceskoj kul'tury, sporta i turizma. Sostojanie i perspektivy formirovanija zdorovogo obraza zizni : materialy mezdunarodnogo simpoziuma, Krasnojarsk, 17 - 18 oktjabrja 2008
s. 433-434.
SZZ
AWZ
2/2
A[gata] Skop-Lewandowska, A. Szpakow, E[milia] Kolarzyk.
Sposób żywienia studentek z Krakowa i Grodna - Ocena częstości spożycia produktów spożywczych stanowiących źródło tłuszczu
(The way of nutrition of female students from Krakow and Grodno- the estimation of the frequency of consumption of nutritional products being the source of fats.)
W: Sovremennye processy razvitija fiziceskoj kul'tury, sporta i turizma. Sostojanie i perspektivy formirovanija zdorovogo obraza zizni : materialy mezdunarodnogo simpoziuma, Krasnojarsk, 17 - 18 oktjabrja 2008
s. 434-435.
SZZ
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ