Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PRZECIWUTLENIACZE W ŻYWNOŚCI ASPEKTY ZDROWOTNE TECHNOLOGICZNE MOLEKULARNE I AN
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Maciej Gawlik, Małgorzata Gawlik.
Modele zwierzęce in vivo.
W: Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Grajka.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007
s. 347-360 : il.
RMP
ORG
RMP
2/4
Aldona Dembińska-Kieć.
Nutrigenomika a przeciwutleniacze.
W: Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Grajka.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007
s. 427-439 : bibliogr.
RMP
ORG
RMP
3/4
Paweł Zagrodzki.
Selen i peroksydaza glutationowa jako markery statusu antyoksydacyjnego organizmów.
W: Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Grajka.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007
s. 409-426 : bibliogr.
RMP
ORG
RMP
4/4
Henryk Bartoń.
Standardyzacja metod oznaczania aktywności przeciwutleniającej żywności i próbek biologicznych.
W: Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Grajka.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007
s. 550-565 : il., bibliogr.
RMP
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ