Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PROCESSING AND IMPACT ON ACTIVE COMPONENTS IN FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Bożena Muszyńska, Katarzyna Sułkowska-Ziaja.
Impact of Food Processing on Non-Hallucinogenic Indole Derivatives in Edible Mushrooms.
W: Processing and impact on active components in food.
ed. by Victor Preedy.
Amsterdam ; Boston : Elsevier / Academic Press, 2015.
s. 55-62 : il., bibliogr.
28 cm.
p-ISBN: 978-0-12-404699-3

RMZ
ORG
RMZ
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ