Bibliografia UJ CM




Zapytanie: PROBIOTYKI W ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Piotr Kochan, Agnieszka Chmielarczyk, Artur Drzewiecki, Tomasz Gosiewski, Magdalena Strus, Piotr B[ogumił] Heczko.
Bezpieczeństwo stosowania probiotyków na podstawie wyników badań klinicznych.
W: Probiotyki w żywności.
pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego.
Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2010
23-36
p-ISBN: 978-83-929209-9-1

RMP
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ