Bibliografia UJ CM




Zapytanie: POLYPHENOLS APPLICATIONS IN NUTRITION AND HEALTH
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Agnieszka Cierniak, Monika Papież, Maria Kapiszewska.
The "Quercetin Therapy" and the DNA damage induced ex vivo by etoposide in bone marrow healthy and leukemic cells isolated from the brown Norway rats.
W: Polyphenols applications in nutrition and health : International Society of Antioxidant in Nutrition and Health.
s. 56.
3rd International Conference on Polyphenols applications in nutrition and health; Satellite symposium on Natural oxidants and polyphenols : valorization from fruit & vegetable wastes : Malta, October 26-27 2006.
SZZ
AWZ
Adres url:
2/2
M[onika] Papież, A[gnieszka] Cierniak, M[aria] Kapiszewska.
The influence of quercetin on genotoxic action of etoposide in spleen and bone marrow cells of rats with acute myeloid leukemia.
W: Polyphenols applications in nutrition and health : International Society of Antioxidant in Nutrition and Health.
s. 84.
3rd International Conference on Polyphenols applications in nutrition and health; Satellite symposium on Natural oxidants and polyphenols : valorization from fruit & vegetable wastes : Malta, October 26-27 2006.
SZZ
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ