Bibliografia UJ CM




Zapytanie: POLSKA ŻYWNOŚĆ I NAPOJE NA RYNKACH UNII EUROPEJSKIEJ - SZANSE I ZAGROŻENIA MAT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Henryk Bartoń, Maria Fołta, Paweł Paśko, Mariusz Szpakowska, Iwona Zagrodnik.
Cynk i miedź w wybranych sokach i wodach mineralnych oraz wodach pitnych pobranych w przedszkolach Krakowa.
(Zinc and copper in juice and mineral water samples as well as in drinking water collected in preschools of Kraków.)
W: Polska żywność i napoje na rynkach Unii Europejskiej - szanse i zagrożenia : Materiały Konferencji Naukowej zorganizowanej z okazji Jubileuszu 30-lecia Oddziału i Wydziału Technologii Żywności, Kraków, 15 października, 2004
s. 24 : abstr.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ