Bibliografia UJ CM




Zapytanie: OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA PSYCHOŻYWIENIOWE UWARUNKOWANIA ZDROWIA KRAKÓW 17-18 L
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Agnieszka Pac, Agata Sowa, Ryszard Jacek.
Charakterystyka schematów żywienia uczniów krakowskich gimnazjów.
(Dietary patterns of middle school students from Krakow.)
W: Ogólnopolska Konferencja Psychożywieniowe Uwarunkowania Zdrowia, Kraków, 17-18 listopada 2017 r.
s. 3
SZP
AWZ
2/3
Agnieszka Magiera.
Nadwaga i otyłość a jakość życia młodzieży w Małopolsce - wyniki wstępne.
(Overweight and obesity and quality of life among adolescents i Małopolska Region - initial results.)
W: Ogólnopolska Konferencja Psychożywieniowe Uwarunkowania Zdrowia, Kraków, 17-18 listopada 2017 r.
s. 6
SZP
AWZ
3/3
Elżbieta Sochacka-Tatara, Renata Majewska.
Zanieczyszczenia żywności wielopierścieniowymi węglowodorami aromatycznymi.
(Polycylic aromatic hydrocarbons contamination in food products.)
W: Ogólnopolska Konferencja Psychożywieniowe Uwarunkowania Zdrowia, Kraków, 17-18 listopada 2017 r.
s. 11
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ