Bibliografia UJ CM




Zapytanie: OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA NAUKOWA ŻYWIENIE W OCHRONIE ZDROWIA I ŚRODOWISKA LUBL
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
Joanna Jagła, Mirosław Krośniak.
Poprawa właściwości "prozdrowotnych" i użytkowych truskawki poprzez poprzez hodowlę celową - pierwszy etap badań
W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Żywienie w ochronie zdrowia i środowiska", Lublin, 23 września 2021 r. : abstrakty
Redakcja: Beata Bujalska, Alicja Danielewska
Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 2021
s. 19-20
p-ISBN: 978-83-66861-71-8

SZP
AWZ
Adres url:
2/3
Natalia Bubrowska, Mirosław Krośniak, Agata Kołodziejczyk, Matt Harasymczuk.
Wpływ diety na zachowanie i emocje w symulowanych warunkach misji kosmicznej
W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Żywienie w ochronie zdrowia i środowiska", Lublin, 23 września 2021 r. : abstrakty
Redakcja: Beata Bujalska, Alicja Danielewska
Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 2021
s. 21-22
p-ISBN: 978-83-66861-71-8

SZP
AWZ
Adres url:
3/3
Elżbieta Rząsa-Duran, Agata Kryczyk-Poprawa, Zbigniew Fijałek.
Zagrożenia związane z nieprawidłowym dawkowaniem witaminy D przy stosowaniu suplementów diety
W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Żywienie w ochronie zdrowia i środowiska", Lublin, 23 września 2021 r. : abstrakty
Redakcja: Beata Bujalska, Alicja Danielewska
Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 2021
s. 24-25
p-ISBN: 978-83-66861-71-8

SZP
AWZ
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ