Bibliografia UJ CM




Zapytanie: OCENA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA IV KRAJOWE WARSZTATY ŻYWIENIOWE POZNAŃ 6-8 WRZEŚNIA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Zofia Zachwieja, Henryk Bartoń.
Przyczyny błędów w analizie makro- i mikropierwiastków.
(The causes of errors in the analyses of micro- and macroelements.)
W: Ocena żywności i żywienia : IV Krajowe Warsztaty Żywieniowe, Poznań, 6-8 września 2000
s. 52-53.
SZP
2/2
Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Związki pomiędzy sposobem żywienia i wybranymi biopierwiastkami a obrazem klinicznym depresji.
(The relationships between nutrition habits, selected elements and clinical image of the depression.)
W: Ocena żywności i żywienia : IV Krajowe Warsztaty Żywieniowe, Poznań, 6-8 września 2000
s. 24-26.
SZP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ