Bibliografia UJ CM




Zapytanie: NUTRACEUTYKI I ŻYWNOŚĆ FUNKCJONALNA W ZDROWIU I CHOROBIE MATERIAŁY Z V KONFERE
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Małgorzata Tyszka-Czochara.
Modulowanie procesów metabolicznych przez roślinne związki polifenolowe.
W: Nutraceutyki i Żywność Funkcjonalna w Zdrowiu i Chorobie : materiały z V Konferencji Naukowo-Szkoleniowej, Kraków, 2013.
s. 22-23.
SZP
AWZ
2/4
Justyna Nowak, Anna Brończyk-Puzoń, Aneta Koszowska, Anna Dittfeld, Paweł Jagielski.
Ocena zależności pomiędzy wynikami badań antropometrycznych a wynikami badań biochemicznych grupy pacjentek z zaburzeniami wydzielania wewnętrznego.
W: Nutraceutyki i żywność funkcjonalna w zdrowiu i chorobie : materiały z V Konferencji Naukowo-Szkoleniowej, Kraków 2013.
s. 29-30.
SZP
AWZ
3/4
A. Dittfeld, A. Koszowska, K. Gwizdek, A. Puzoń-Brończyk, J. Nowak, P[aweł] Jagielski.
Ortoreksja - ocena występowania zaburzenia odżywiania wśród studentów.
W: Nutraceutyki i żywność funkcjonalna w zdrowiu i chorobie : materiały z V Konferencji Naukowo-Szkoleniowej, Kraków 2013.
s. 34-35.
SZP
AWZ
4/4
Justyna Nowak, Aneta Koszowska, Anna Brończyk-Puzoń, Anna Dittfeld, Paweł Jagielski.
Wpływ płci i etapu edukacji na zmiany składu ciała studentów Akademii Wychowania Fizycznego w Katowicach.
W: Nutraceutyki i żywność funkcjonalna w zdrowiu i chorobie : materiały z V Konferencji Naukowo-Szkoleniowej, Kraków 2013.
s. 43-44.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ