Bibliografia UJ CM




Zapytanie: METODYCZNE PROBLEMY W OCENIE STANU ODŻYWIENIA I SPOSOBU ŻYWIENIA OGÓLNOPOLSKA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Mikołaj Spodaryk.
Metaboliczne konsekwencje ciężkiego urazu i związane z tym trudności interwencji żywieniowej.
(Methabolic consequences of severe trauma and problem of nutrional management.)
W: Metodyczne Problemy w ocenie Stanu Odżywienia i Sposobu Żywienia : Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Kraków, 29 czerwca, 2005
s. 33.
SZP
AWZ
2/4
Zofia Zachwieja, Paweł Paśko.
Najwyższy tolerowany poziom spożycia (UL) wybranych składników odżywczych.
(Tolerable upper intake level for micronutrients.)
W: Metodyczne Problemy w ocenie Stanu Odżywienia i Sposobu Żywienia : Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Kraków, 29 czerwca, 2005
s. 14.
SZP
AWZ
3/4
Emilia Kolarzyk.
Określenie zakresu biologicznej zmienności wokół norm charakteryzujących sposób żywienia i stan odżywienia.
(The estimation of biological changes concerning the standards characterising the way of nutrition and nutritional status.)
W: Metodyczne Problemy w ocenie Stanu Odżywienia i Sposobu Żywienia : Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Kraków, 29 czerwca, 2005
s. 13.
SZP
AWZ
4/4
Juliusz Przysławski, Małgorzata Schlegel-Zawadzka, Ewa Babicz-Zielińska, Marian Grzymisławski.
Problemy metodologii badań oceny sposobu i stanu odżywienia w badaniach wieloośrodkowych - uwagi własne.
(Problems of methodology study in the evaluation of eating habist and nutitional status in multicenter study - own observations.)
W: Metodyczne Problemy w ocenie Stanu Odżywienia i Sposobu Żywienia : Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Kraków, 29 czerwca, 2005
s. 28.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ