Bibliografia UJ CM




Zapytanie: METABOLIZM I FIZJOLOGIA JAKO PODSTAWY POSTĘPOWANIA DIETETYCZNEGO
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Agnieszka Kozioł-Kozakowska.
Wybrane składniki owoców i soków owocowych i ich wpływ na zdrowie.
W: Metabolizm i fizjologia jako podstawy postępowania dietetycznego.
pod red. Joanny Gromadzkiej-Ostrowskiej.
Warszawa : Katedra Dietetyki Wydz. Nauk o Żywieniu i Konsumpcji Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2016
s. 369-382
24 cm.
p-ISBN: 978-83-7583-705-6

RMP
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ