Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KUCHNIA I MEDYCYNA XXI WIEKU ŻYWIENIE W PRZEBIEGU NOWOTWORÓW
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Ewa Ceborska-Scheiterbauer, Artur Jurczyszyn, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Profilaktyka nowotworów (dane prawdopodobne, nieprzekonujące, przekonujące).
W: Kuchnia i medycyna XXI wieku : żywienie w przebiegu nowotworów.
pod red. A. Jurczyszyna i A.B. Skotnickiego.
Kraków : Fundacja Centrum Leczenia Szpiczaka, 2015.
s. 65-83 : bibliogr.
25 cm.
p-ISBN: 978-83-932189-5-0

RMP
ORG
RMP
2/4
Artur Jurczyszyn, Aleksander B[artłomiej] Skotnicki.
Słowo wstępne.
W: Kuchnia i medycyna XXI wieku : żywienie w przebiegu nowotworów.
pod red. A. Jurczyszyna i A.B. Skotnickiego.
Kraków : Fundacja Centrum Leczenia Szpiczaka, 2015.
s. 9-11.
25 cm.
p-ISBN: 978-83-932189-5-0

000
3/4
Stanisław Kłęk.
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe.
W: Kuchnia i medycyna XXI wieku : żywienie w przebiegu nowotworów.
pod red. A. Jurczyszyna i A.B. Skotnickiego.
Kraków : Fundacja Centrum Leczenia Szpiczaka, 2015.
s. 131-143 : bibliogr.
25 cm.
p-ISBN: 978-83-932189-5-0

RMP
ORG
RMP
4/4
Ewa Ceborska-Scheiterbauer, Artur Jurczyszyn, Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Żywienie osób chorujących na nowotwór.
W: Kuchnia i medycyna XXI wieku : żywienie w przebiegu nowotworów.
pod red. A. Jurczyszyna i A.B. Skotnickiego.
Kraków : Fundacja Centrum Leczenia Szpiczaka, 2015.
s. 35-64.
25 cm.
p-ISBN: 978-83-932189-5-0

RMP
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ