Bibliografia UJ CM




Zapytanie: KRAJOWA KONFERENCJA NAUKOWA HIGIENA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA PODSTAWĄ ZDROWIA SZKLA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/4
Z[ofia] Zachwieja, H[enryk] Bartoń, M[aria] Fołta.
Udział wody pitnej w Krakowie w realizacji dziennego zapotrzebowania ludzi na wapń.
(The contribution of the drinking water in Kraków to meeting the calcium daily intake of humans.)
W: Krajowa Konferencja Naukowa "Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia", Szklarska Poręba, 22-24 wrzesień 1999 roku : materiały
s. 42.
SZP
2/4
E[wa] Babicz-Zielińska, J[uliusz] Przysławski, L[idia] Wądołowska, M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, M. Śmiechowska.
Wpływ miejsca studiów na preferencje tłuszczów wśród młodych kobiet.
(The influence of place of study on the preferences for fats in young women.)
W: Krajowa Konferencja Naukowa "Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia", Szklarska Poręba, 22-24 wrzesień 1999 roku : materiały
s. 112.
SZP
3/4
H[enryk] Bartoń, Z[ofia] Zachwieja, M[aria] Fołta.
Zróżnicowanie zawartości cynku w wodach pitnych Krakowa.
(Differentiation of the zinc content in the drinking water in Kraków.)
W: Krajowa Konferencja Naukowa "Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia", Szklarska Poręba, 22-24 wrzesień 1999 roku : materiały
s. 103.
SZP
4/4
M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, A[ndrzej] Zięba, D[ominika] Dudek, G[abriel] Nowak.
Zwyczaje żywieniowe a zawartość cynku we krwi u pacjentów w chorobach afektywnych. Badania wstępne.
(The nutrition habits and the zinc content in the blood of patients with affective diseases - A preliminary study.)
W: Krajowa Konferencja Naukowa "Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia", Szklarska Poręba, 22-24 wrzesień 1999 roku : materiały
s. 48.
SZP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ