Bibliografia UJ CM




Zapytanie: JOINT CONFERENCE SUSTAINABLE DIET AND FOOD SECURITY LILLE FRANCE MAY 28-29 201
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, M. Górska, A. Prusak.
The consumer opinion about genetically modified food.
W: Joint Conference : sustainable diet and food security, Lille, France, May, 28-29 2013.
s. 25-26 : abstr. P1-37.
Joint Conference : sustainable diet and food security : Lille, France, May, 28-29 2013.
SZZ
AWZ
Adres url:
2/2
M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, M. Kepka, A. Prusak.
The evaluation of the stimulants usage by students from Krakow, Poland.
W: Joint Conference : sustainable diet and food security, Lille, France, May, 28-29 2013.
s. 27 : abstr. P1-39.
Joint Conference : sustainable diet and food security : Lille, France, May, 28-29 2013.
SZZ
AWZ
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ