Bibliografia UJ CM




Zapytanie: INNOWACJE W KSZTAŁTOWANIU JAKOŚCI PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Władysław Kędzior, Joanna Ryniewicz.
Determinanty jakości czekolady. Aspekty zdrowotne.
W: Innowacje w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych.
W: Innovations in food product quality development.
redakcja naukowa: Małgorzata Miśniakiewicz.
Radom : Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2019.
s. 72-80 : bibliogr.
p-ISBN: 978-83-7789-594-8

RMP
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format: Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ