Bibliografia UJ CM




Zapytanie: II OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA NAUKOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 6



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/6
Agata Fijałkowska, Agata Kryczyk-Poprawa, Włodzimierz Opoka, Bożena Muszyńska.
Grzyby jadalne niezbędnym składniekiem codziennej diety poprawiającym funkcjonowanie mózgu.
W: II Ogólnopolska Konferencja Naukowa : Nutricib Żywność i żywienie - przegląd i badania, Lublin, 6 grudnia 2019 r. : abstrakty.
Redakcja: Alicja Danielewska, Monika Maciąg.
Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
s. 37-38.
p-ISBN: 978-83-66261-34-1

SZP
AWZ
2/6
Bartłomiej Rospond, Agata Krakowska, Włodzimierz Opoka, Bożena Muszyńska.
Kompulsywne objadanie się przyczyną otyłości.
W: II Ogólnopolska Konferencja Naukowa : Nutricib Żywność i żywienie - przegląd i badania, Lublin, 6 grudnia 2019 r. : abstrakty.
Redakcja: Alicja Danielewska, Monika Maciąg.
Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
s. 41-42.
p-ISBN: 978-83-66261-34-1

SZP
AWZ
3/6
Agnieszka Krawczyk, Dominika Salamon, Tomasz Gosiewski.
Ocena ilościowa bakterii Bacteroides fragilis wśród dzieci chorych na celiakię.
W: II Ogólnopolska Konferencja Naukowa : Nutricib Żywność i żywienie - przegląd i badania, Lublin, 6 grudnia 2019 r. : abstrakty.
Redakcja: Alicja Danielewska, Monika Maciąg.
Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
s. 46-47.
p-ISBN: 978-83-66261-34-1

SZP
AWZ
4/6
Joanna Piotrowska, Iga Hilińska, Włodzimierz Opoka.
Oznaczenie magnezu w preparatach farmaceutycznych i suplementach diety zawierających witaminy z grupy B.
W: II Ogólnopolska Konferencja Naukowa : Nutricib Żywność i żywienie - przegląd i badania, Lublin, 6 grudnia 2019 r. : abstrakty.
Redakcja: Alicja Danielewska, Monika Maciąg.
Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
s. 48-49.
p-ISBN: 978-83-66261-34-1

SZP
AWZ
5/6
Miriam Studzińska, Agata Kryczyk-Poprawa, Włodzimierz Opoka.
Oznaczenie wybranych biopierwiastków w suplementach diety stosowanych przez osoby uprawiające sport.
W: II Ogólnopolska Konferencja Naukowa : Nutricib Żywność i żywienie - przegląd i badania, Lublin, 6 grudnia 2019 r. : abstrakty.
Redakcja: Alicja Danielewska, Monika Maciąg.
Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
s. 50-51.
p-ISBN: 978-83-66261-34-1

SZP
AWZ
6/6
Agata Krakowska, Bartłomiej Rospond, Włodzimierz Opoka, Bożena Muszyńska.
Zastosowanie metody ASA w analizie produktów żywieniowych.
W: II Ogólnopolska Konferencja Naukowa : Nutricib Żywność i żywienie - przegląd i badania, Lublin, 6 grudnia 2019 r. : abstrakty.
Redakcja: Alicja Danielewska, Monika Maciąg.
Lublin : Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
s. 61-62.
p-ISBN: 978-83-66261-34-1

SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ