Bibliografia UJ CM




Zapytanie: II KONFERENCJA NAUKOWA ENZYMOS ENZYMY W NAUCE I PRZEMYŚLE LUBLIN 5-6 LISTOPADA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Konrad Dobosz, Katarzyna Kała, Bożena Muszyńska.
Kiełki czosnku źródłem związków leczniczych i dietetycznych.
(Garlic sprouts as a source of medicinal and dietary compounds.)
W: II Konferencja Naukowa Enzymos "Enzymy w nauce i przemyśle", Lublin, 5-6 listopada 2016 roku : książka abstraktów.
red. Beata Zdunek.
s. 15-16.
SZM
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ