Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FOOD AND CANCER PREVENTION III CHEMICAL AND BIOLOGICAL ASPECTS OF DIETARY ANTI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/2
Z[bigniew] Kopanski, M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, A. Plaszczak, A. Bruchnalska, T[omasz] Wojewoda.
The occurrence of cancer and of ademomae in the large bowel and the n-nitrosamine content in the gastric juice. (Występowanie raka i gruczolaków jelita grubego a zawartość nitrozoamin w soku żołądkowym).
W: Food and cancer prevention III : chemical and biological aspects of dietary anticarcinogens and antimutagens : International Conference Norwich, UK, 5-8 September 1999.
SZZ
2/2
M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka, Z[bigniew] Kopanski, A. Plaszczak, A. Bruchnalska, T[omasz] Wojewoda.
The significance of N-nitrosamines in the histological rebuilding of the gastric mucosa in patients with a gastric ulcer. (Znaczenie N-nitrozoamin w przebudowie histologicznej błony śluzowej żołądka u chorych z chorobą wrzodową żołądka).
W: Food and cancer prevention III : chemical and biological aspects of dietary anticarcinogens and antimutagens : International Conference Norwich, UK, 5-8 September 1999.
SZZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ