Bibliografia UJ CM




Zapytanie: FIZJOLOGICZNE UWARUNKOWANIA POSTĘPOWANIA DIETETYCZNEGO II KONFERENCJA NAUKOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/3
P[aweł] Paśko, H[enryk] Bartoń, M[aria] Fołta, J. Gwiżdż.
Ocena aktywności antyoksydacyjnej nasion szarłatu wyniosłego (Amaranthus cruentus) oraz produktów spożywczych z niego otrzymanych (mąka, popping, płatki).
(Evaluation of antioxidant activity of amaranth (Amaranthus cruentus) grain and by-products (flour, popping, cereal).)
W: Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego : II Konferencja Naukowa, Warszawa, listopad 2006 r. - Warszawa : Wydaw. SGGW, [2006].
SZP
AWZ
2/3
J[oanna] Chłopicka, P. Wandas, Z[ofia] Zachwieja.
Suplementy wybierane przez młodzież ćwiczącą w siłowniach w Krakowie i okolicy.
W: Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego : II Konferencja Naukowa, Warszawa, listopad 2006 r. - Warszawa : Wydaw. SGGW, [2006]
s. 42 : abstr. C4
SZP
AWZ
3/3
B[eata] Piórecka, P[aweł] Jagielski, J[aśmina] Żwirska, A[nna] Piskorz, T[omasz] Brzostek, M[ałgorzata] Schlegel-Zawadzka.
Wpływ żywienia na występowanie wybranych metabolicznych czynników ryzyka chorób układu krążenia wśród mieszkanek Krakowa.
W: Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego : II Konferencja Naukowa, Warszawa, listopad 2006 r. - Warszawa : Wydaw. SGGW, [2006]
s. 24-25.
SZP
AWZ
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ