Bibliografia UJ CM




Zapytanie: DIETETYKA SPORTOWA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Małgorzata Schlegel-Zawadzka.
Składniki mineralne w żywieniu osób aktywnych fizycznie.
W: Dietetyka sportowa.
redakcja naukowa Barbara Frączek, Jarosław Krzywański, Hubert Krysztofiak.
Warszawa : PZWL Wydawnictwo Lekarskie, 2019.
s. 299-315 : bibliogr. 14 poz.
24 cm.
p-ISBN: 978-83-200-5587-0

RMP
ORG
RMP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ