Bibliografia UJ CM




Zapytanie: BIOTECHNOLOGY AND PRODUCTION OF ANTI-CANCER COMPOUNDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wersja do druku | | | Nowe wyszukiwanie
1/1
Bożena Muszyńska, Katarzyna Kała, Katarzyna Sułkowska-Ziaja.
Edible Mushrooms and Their In Vitro Culture as a Source of Anticancer Compounds.
W: Biotechnology and production of anti-cancer compounds.
ed. Sonia Malik.
New York, NY : Springer Science + Business Media, 2017
s. 231-251
p-ISBN: 978-3-319-53879-2

RMZ
ORG
RMZ
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Medyczna UJ